Moedig kracht instaquote snapwidget teksten. Inspiratie wijsheid hoop kracht instaquote. Best images about teksten on pinterest kerst free. Images about teksten on pinterest tears in. Het geheim van gelukkig zijn gods wil pinterest. Begrijp mensen met een chronische ziekte chronish. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Meer dan gezond leven citaten op pinterest gezonde. Wees dankbaar tijd voor bezinning en nieuwe start. Mooie tekst zorgboerderij t personnebos. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Omgaan met een blijvende beperking is moeizaam. Beste opbeurende citaten op pinterest cs lewis. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest.

Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest. Vijfde ziekte huidhuis. Chronisch ernstig ziek en studeren kan dat fontys. Beste christelijke citaten op pinterest christendom. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Voor mijn lieve kleindochter mooie teksten pinterest. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Mindful omgaan met ziekte en pijn your daily shine. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Meer dan huis citaten op pinterest. Beste ideeën over pijn citaten op pinterest. Beste ideeën over engel citaten op pinterest. Beste ideeën over honden gedichten op pinterest.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.