Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Loesje verjaardag spreuken pinterest. Loesje google zoeken citaten pinterest. Loesje pubers en loslaten pinterest teksten. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Keywords afscheid collega tekst loesje and tags. Beste afbeeldingen over spreuken citaten loesje op. Citotoets dat is toch een soort apk voor kinderen loesje. Meer dan communicatie citaten op pinterest. Meer dan grappige citaten over stress op pinterest. Loesje pinterest teksten spreuken en citaten. Meer dan bakken citaten op pinterest cupcake.

Images about spreuken citaten loesje on pinterest. Uit onderzoek is gebleken dat onderzoeken veel leuker. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Loesje v d posters on spreuken teksten en citaten. Loesje word pinterest spreuken teksten en citaten. Beste afbeeldingen van loesje citaten creativiteits. Dementie loesje alzheimer pinterest citaten. Loesje petrusproject. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee´┐Żn van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.