Dementie loesje alzheimer pinterest citaten. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Keywords afscheid collega tekst loesje and tags. Meer dan communicatie citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over spreuken citaten loesje op. Loesje v d posters on spreuken teksten en citaten. Loesje word pinterest spreuken teksten en citaten. Meer dan bakken citaten op pinterest cupcake. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Best images about spreuken citaten loesje on. Loesje google zoeken citaten pinterest. Meer dan grappige citaten over stress op pinterest. Loesje pinterest teksten spreuken en citaten. Loesje pubers en loslaten pinterest teksten.

Citotoets dat is toch een soort apk voor kinderen loesje. Images about spreuken citaten loesje on pinterest. Loesje petrusproject. Uit onderzoek is gebleken dat onderzoeken veel leuker. Beste afbeeldingen van loesje citaten creativiteits. Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Loesje verjaardag spreuken pinterest. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Images about citaten van loesje on pinterest tes.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee´┐Żn van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.