Beste ideeën over positief denken op pinterest blijf. Beste afbeeldingen over citaten op pinterest positief. Beste ideeën over blijf positief citaten op pinterest. Beste ideeën over positief denken op pinterest denk. Pin van perfectsionista. Beste ideeën over positief blijven op pinterest. Wijsheid neem het leven dag bij en wees dankbaar voor. Loslaten positief denken pinterest. Positief denken. Meer dan positief denken op pinterest citaten. Afbeeldingsresultaat voor quote over samenwerken wijze. Hla b positief zijn bram bonnet boekje open over. Solitude citaten over positief denken. Positief denken quote pinterest. Positief denken teksten pinterest.

Als je het woord moeilijk weg laat zal zien dat. Beste citaten over geluk op pinterest reizen mode. Beste ideeën over positief denken op pinterest denk. Beste ideeën over positief denken op pinterest denk. Beste ideeën over positief denken op pinterest denk. Inspratie spreuken voor inspiratie en quot het nieuwe denken. Beste ideeën over positief denken op pinterest denk. Beste ideeën over positief denken op pinterest denk. Https google search q positieve citaten bij. Beste denk positief citaten op pinterest. Citaten en spreuken over natuur. Beste ideeën over positief denken op pinterest blijf. Beste ideeën over positief denken op pinterest denk. Waarom aan jezelf werken zo belangrijk is mindjoy. Klim de berg zo dat je wereld kan zien niet omdat.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.