Beste ideeën over positief denken op pinterest blijf. Oefeningen in positief denken happinez spiritual. Hla b positief zijn bram bonnet boekje open over. Inspratie spreuken voor inspiratie en quot het nieuwe denken. Ingspire quote bewustheid is het begin van een. Klim de berg zo dat je wereld kan zien niet omdat. Beste ideeën over positief blijven op pinterest. Beste denk positief citaten op pinterest. Beste ideeën over positief denken op pinterest denk. Beste ideeën over positief denken op pinterest denk. Positieve spreuken voor elke dag hét zingevingsplatform. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Citaten en spreuken over natuur. Beste ideeën over positief denken op pinterest denk. Beste ideeën over positief denken op pinterest denk.

Beste ideeën over positief denken op pinterest denk. Solitude citaten over positief denken. Waarom aan jezelf werken zo belangrijk is mindjoy. Afbeeldingsresultaat voor quote over samenwerken wijze. Wijsheid neem het leven dag bij en wees dankbaar voor. Quotes over het denken just be you. Beste ideeën over positief denken op pinterest denk. Een andere marathon djaktief. Beste ideeën over positief denken op pinterest denk. Pin van perfectsionista. Beste ideeën over denk positief citaten op pinterest. Meer dan originele citaten op pinterest intj. Beste ideeën over positief denken op pinterest blijf. Beste ideeën over positief denken op pinterest denk. Beste ideeën over positief denken op pinterest blijf.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.