Pročitajte citate poznatog danskog filozofa i. Singular object s citaten over geluk positieve. Kierkegaard søren. Sören kierkegaard citaten pagina pot. Leven worden citaten pot van. Pippi langstrømpe astrid lindgren. Een uitgebluste indruk citaten pot van. Wijsheid van kierkegaard hannah munster isbn. Zeggen citaten pot van. Citate kierkegaard borcanul cu. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Zij gaat citaten pot van. Sören kierkegaard citaten pagina pot. Sören kierkegaard citaten pagina pot. Kierkegaard.

Citate este astfel proiectat înc t face. Sören kierkegaard citaten pot van. Kierkegaard despre dragoste si femei. Wat citaten pot van. Sören kierkegaard citaten pagina pot. Ja dat wordt tijd voor leven zelf en niet. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Kierkegaard een inleiding in zijn leven en werk. Verraden citaten pot van. Dr t dé webwinkel voor een origineel shirt met tekst. Citate kierkegaard borcanul cu. Sören kierkegaard citaten pagina pot. Kennen uit citaten pot van. Inspirerende quotes over vrijheid wijsheid en optimisme. Loslaten citaten pot van.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.