Citaten zoeken quest spreuken engels google mooie. Spreuken loesje vriendschap google zoeken. Citaten strijd medan beste ideeën over kanker op. Citaten zoeken medan beste ideeën over werk op. Citaten zoeken medan beste ideeën over werk op. Citaten zoeken quest spreuken engels google mooie. Engelse spreuken google zoeken soccer funny nice. Citaten zoeken mobil keuzes pinterest beste. Jongens woorden and citaten on pinterest. Nederlandse teksten google zoeken citaten pinterest. Citaten over zoeken belofte google. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Handelaar die geheime citaten zoeken stock afbeelding. Beste ideeën over tante citaten op pinterest. Welkom bij de kleuters google zoeken spreuken.

Spreuken over autisme google zoeken quotes. Citaten zoeken medan beste ideeën over werk op. Citaten zoeken medan beste ideeën over werk op. Citaten over zoeken belofte google. Citaten zoeken quest spreuken engels google mooie. Beste afbeeldingen over nederlandse spreuken en. Citaten over zoeken belofte google. Warmte gedichten google zoeken spreuken en wijze teksten in. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Oplossingsgericht werken loesje google zoeken modern. Quote innovatie google zoeken motivation quotes.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.