De filosofische citaten van aristoteles stickers zazzle. Jacques c bloem citaten aforismen citeert de grote. Wijsheden over de dood. Best images about happinez on pinterest ramen new. Recensie erwin mortier — gestameld liedboek. Belcampo citaten aforismen citeert de grote gedachten. Citaten over geluk aforismen citeert de grote. Citaten en wijze woorden uit de islam een dood hart. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. Citaten over dood aforismen citeert de grote. Beste ideeën over honden gedichten op pinterest. Wakker dood filosofische teksten. Citaten over dood aforismen citeert de grote. Leraren openen de deur maar je moet zelf naar binnen gaan.

Afscheid hond mooie teksten en spreuken pinterest. Jules deelder citaten aforismen citeert de grote. Dolf brouwers ik was altijd zo bang om dood te gaan dat. Spirituele spreuken en citaten teksten. Beste ideeën over kind verlies op pinterest engel. Egoistische mensen quotes google zoeken catchy teksten. Epicurus citaten aforismen citeert de grote gedachten. Citaten over dood aforismen citeert de grote. Beste ideeën over dood op pinterest citaten. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.