Romeo en julia kerstballet ballet van de staatsopera. Verona reisbureau reisgraag. Romeo en julia treurspel het geheugen van nederland. Black filminfo film. Foto bende van richaar keert terug met romeo en julia. Italiaans koken met antoinette honingzoete rozentaart. Romeo en julia nederlands blazers ensemble. Bol romeo en julia william shakespeare. Romeo julia uilenspiegel. Bostheater is podium voor romeo en julia à la diamantbuurt. Romeo en julia nationale opera ballet. De drie beroemde baci van francesco hayez ciao tutti. Romeo en julia in de ghetto s van brussel read i d. Romeo en julia s verona full day trip van venetië. Zaantheater.

Holland opera bewerkt romeo en julia. Romeo en julia schaliken. Euro korting voor romeo julia dansvoorstelling. Toneelgroep oostpool speelt romeo en julia uit in arnhem. Balkon romeo en julia verona gaat geld kosten singlessite. Opera vlaanderen ballet romeo en julia. Romeo en julia theatergroep thalia. Romeo en julia in pakistan nemo kennislink. Geen categorie pagina. Romeo en julia william shakespeare. Ro theater speelt romeo en julia rtv rijnmond. Boekrecensie de strijd om verona melinda taub. Romeo en julia juf jannie leren met kinderen. Romeo en julia nationale opera ballet. Unieke theaterproductie voor en door kinderen romeo.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.