Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Beste ideeën over broer citaten op pinterest. Moeders spreuken citaten familie zussen broers. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Pin van jamie lisa op leuke teksten pinterest broer. Beste ideeën over broer citaten op pinterest. Regels voor broers ideeën het huis pinterest. Pin van sylvia posthumus huising op broer en zus. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste ideeën over broer citaten op pinterest. Mijn zoon mooie spreuken pinterest. Je raakt me spreuken t teksten mooie citaten en. Favoriete spreuken over eerlijkheid fi belbin. Pin van teresa montano op products i love pinterest.

Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Broer en zus teksten pinterest zussen. Broer xx spreuken pinterest citaten en. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over hemel citaten op pinterest. Zussen en broers pinterest teksten. Beste grappige zus citaten op pinterest zussen. Beste ideeën over broer citaten op pinterest. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Beste ideeën over broer citaten op pinterest. Beste broer zus citaten op pinterest. Beste ideeën over broer citaten op pinterest. Grote broer m angls pinterest gedichten en.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)