Pin van elise erfmann op quotes pinterest gedichten. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Kinderen laten je de wereld met hel andere ogen zien. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Citaten mijn gedichten. Meticulous vijf inspirerende quotes over het leven. Mooie spreuken pinterest. Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Citaten over ogen aforismen citeert de. Beste ideeën over gedichten op pinterest. Citaten over ogen aforismen citeert de. Citaten over ogen aforismen citeert de. Citaten over ogen aforismen citeert de grote. Gedicht ik lees het in je ogen citaten en gezegden.

Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Citaten over ogen aforismen citeert de. Alles waar je ogen van gaan sprankelen moet doen. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Spreuk wijze mensen proberen iemands gedrag te begrijpen. Beste broer citaten op pinterest zus. Citaten over ogen aforismen citeert de. Citaten over ogen aforismen citeert de. Mijn zoon poem spreuken pinterest quotes sons en. Citaat loslaten wat wij in het leven niet kunnen. Waar je ogen niet waren tegeltjeswijsheid wijsheden. Mijn zoon ik ken de blikken in je ogen google zoeken. Afbeeldingsresultaat voor zijn ogen spraken krachtig. Best spirit quotes on pinterest mindfulness.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.