Citaten over ogen aforismen citeert de. Impulsiviteit praktijk querido. Citaten mijn gedichten. Kinderen laten je de wereld met hel andere ogen zien. Citaten over ogen aforismen citeert de. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Citaten over ogen aforismen citeert de. Zandroos. Mijn zoon poem spreuken pinterest quotes sons en. Citaat loslaten wat wij in het leven niet kunnen. Best spirit quotes on pinterest mindfulness. Beste broer citaten op pinterest zus. Alles waar je ogen van gaan sprankelen moet doen. Waar je ogen niet waren tegeltjeswijsheid wijsheden. Pin van elise erfmann op quotes pinterest gedichten.

Citaten over ogen aforismen citeert de grote. Gedicht ik lees het in je ogen citaten en gezegden. Citaten over ogen aforismen citeert de. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Meticulous vijf inspirerende quotes over het leven. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Quote als ik in je ogen kijk vergeet even alles wat. Citaten over ogen aforismen citeert de. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Mijn zoon ik ken de blikken in je ogen google zoeken. Afbeeldingsresultaat voor zijn ogen spraken krachtig. Beste ideeën over gedichten op pinterest. Mooie spreuken pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.