Citaten « appevent als je voor apps bent. Beste ideeën over keuken citaten op pinterest huis. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Beste ideeën over herdenken vader op pinterest. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Leuke achtergronden voor je telefoon herfst. Beste ideeën over breien citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst op pinterest. Beste motiverende citaten op pinterest motivatie. Handgeschreven citaten vector gratis download. Kleurrijke liefde met citaten stock afbeeldingen. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Loesje verjaardag spreuken pinterest. Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst.

Het feest tegel spreuk tegelspreuken. Mooie spreuk over vriendshap. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Beste ideeën over citaten op pinterest. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Top spreuken over dankbaarheid hét zingevingsplatform. Beste ideeën over uil citaten alleen op pinterest. Wijze spreuken gezegden en citaten maar zeker. Set of inspiration hand drawn quotes about happiness stock.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)