Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Solitude citaten over wandelen. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Wandelen piekert kaarten. Klopt spreuken citaten en mooi. Positieve spreuken over wandelen onze favoriete. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van wandelspreuken walking quotes. Citaten toekomst xiaomi mooie en inspirerende. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Positieve spreuken over wandelen onze favoriete. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Wandelen is alles even laten lopen wandelspreuken.

Wandelen citaten op pinterest buitenshuise quotes. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest zand. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Seniorennet grappig of schattig naast elkaar. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest zand. Positieve spreuken over wandelen onze favoriete. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Citaten over bergen ik wil jou in een doosje doen je. Wandelen is goed voor lichaam ziel en geest teksten. Positieve spreuken over wandelen inspirerende quotes. Positieve spreuken over wandelen onze favoriete. Wandelen citaten op pinterest berg.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)