Citaten van albert einstein citaat logica brengt je a. Citaten einstein albert quotes with pictures and. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Cara belajar lebih cepat menurut einstein feynman dan. Kata bijak pendidikan sekolah dasar negeri. Topic citaten pagina ffi nederlandstalig. Albert einstein uitvinder relativiteitstheorie. Will there be a chance of world war in the next. Beste afbeeldingen van about me gedachten. Belajar albert einstein biografi. Solitude citaten van albert einstein. Sekolah adalah penjara tripwrite. Einstein geniale citaten over het leven historianet. Jeff s power point presentation albert einstein citaten. Uitspraken quotes en citaten van albert einstein.

Albert einstein quotes citaten. Citaten albert einstein xalapa persoonlijke. Yousuf karsh people portret man portretfotografie en. Beginilah cara ilmuwan terkenal dunia belajar. Barracuda brigade on einstein citater tænk positivt. Business intelligence ict van hoogweide. Solitude citaten van albert einstein. Beste afbeeldingen van leuke quotes inspirerende. Albert zwei stein e gedanke denken immer begrenzt. Albert einstein citaten google zoeken aforismen. Beste afbeeldingen van zziep quotes. Best memes about einstein quotes. Schattige ideeën over huwelijks humor op pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)