Beste doorzettingsvermogen citaten op pinterest. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Reminder probeer door obstakels heen te breken zoals bomen. Kracht en doorzettingsvermogen gedichten citaten. Beste verlangen citaten op pinterest. Citaten goed hart luister naar je spreuken pinterest. Beste doorzettingsvermogen citaten op pinterest. Ik heb geleerd nooit opgeven omdat vroeger best. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Meer dan levensproblemen citaten op pinterest gek. Chronisch ernstig ziek en studeren kan dat fontys.

Meer dan doorzettingsvermogen citaten op pinterest. Citaat inge van ingspire je leven te moeten herinrichten. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Kracht en doorzettingsvermogen gedichten citaten. Inzicht soms lukt het allemaal niet meer geef op. Beste doorzettingsvermogen citaten op pinterest. Afbeeldingen downloaden. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste doorzettingsvermogen citaten op pinterest. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste ideeën over gedichten op pinterest. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Doorzettingsvermogen citaten pinterest. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.