Spreuk mark nepo deuren worden geopend door ons over te. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste doorzettingsvermogen citaten op pinterest. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Ik heb geleerd nooit opgeven omdat vroeger best. Tocht mareiki ॐ. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Spreuk zie uitdagingen als kansen. Citaat inge van ingspire je leven te moeten herinrichten. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Je weet pas hoe sterk bent wanneer zijn de enige. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste doorzettingsvermogen citaten op pinterest. Kracht en doorzettingsvermogen gedichten citaten.

Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Inzicht soms lukt het allemaal niet meer geef op. Citaat gandhi kracht komt niet voort uit fysiek vermogen. Beste doorzettingsvermogen citaten op pinterest. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Best gedichten en mooie teksten images on pinterest. Meer dan doorzettingsvermogen citaten op pinterest. Kracht en doorzettingsvermogen gedichten citaten.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.