Pin van fem op poetry gedichten spreuken en teksten. Afbeeldingsresultaat voor tekst respect collega s dt. Afscheid werk gedicht ct belbin. Best wonderfull words images on pinterest. Bedankt mooie teksten en kaartjes pinterest om met. Bedankt teksten afscheid werk pd aboriginaltourismontario. Quotes als inspiratie op het werk. Spreuken pensioen quotes of the day. Beroemd moeder zoon quotes qu belbin. Verjaardagstekst collega inspectionconference. Pinterest de ideeëncatalogus voor iedereen. Tekst voor afdeling quotes pinterest citaten. Toppertje beterschap pinterest teksten. Afbeeldingsresultaat voor mooie teksten collega personeel. Leuke teksten liefde quotes of the day.

Spreuken collega quotes of the day. Felicitatie pensioen letters rustig aan kaartje go. Afscheid collega riet pinterest pensioen bedankjes. Beste afbeeldingen van pensioen collega aardappel. Afscheid collega pensioen gedichten teksten en spreuken. Spreuken afscheid juf google zoeken collega t. Beste zwanger citaten op pinterest. Gedicht vertrek collega et belbin binnen afscheid. Handlettering afscheid collega. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Gedichten afscheid collega bekijk de voorbeeld. Gedicht over onvruchtbaarheid een onvervulde. Teksten afscheid collega jaar in dienst. Spreuken pensioen quotes of the day. Tekst collega s dag van het personeel spreuken quotes.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.