Afscheid nemen is niet loslaten… een persoonlijke. Beroemd moeder zoon quotes qu belbin. Spreuken collega quotes of the day. Beste afbeeldingen over afscheid collega op pinterest. Best afscheid collega images on pinterest true words. Bedankt olv stageplaatsen mentoren en leidinggevenden. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Beste afbeeldingen over afscheid collega op pinterest. Gedicht afscheid collega afbeeldingen. Toon hermans gedichten google zoeken. Spreuken collega afscheid fw belbin. Afscheid collega teksten pinterest pensioen bedankt. Teksten afscheid collega mooie citaten. Beste afbeeldingen over tijdschrift als cadeau voor een. Mijn favoriete quotes my little happiness.

Beste grappige citaten over werk op pinterest. Beste ideeën over lieve teksten op pinterest relatie. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Beste ideeën over werk jubileum op pinterest. Tekst voor afdeling quotes pinterest teksten. Collega`s afscheid collega teksten mooi en spreuken. Handlettering afscheid collega. Spreuken pensioen quotes of the day. Collega s collegas pinterest teksten spreuken en. Keywords afscheid collega tekst loesje and tags. Afbeeldingsresultaat voor tekst respect collega s dt. Keywords afscheid collega pensioen spreuken and tags. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Pin van rebecca wieskamp op knutselen pinterest. Voorkeur gedicht pensioen collega toon hermans yc.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: