Favoriete spreuken over eerlijkheid fi belbin. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Beste ideeën over levensmotto op pinterest gelukkig. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Beste ideeën over verjaardag citaten op pinterest. Beste ideeën over verjaardag citaten op pinterest. Best contentmarketing citaten quotes content als. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Images about contentmarketing citaten quotes. Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote. Wim kan citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Heeft u vaak last van keuzestress loesje. Contentmarketing citaten klantenmagneet content quotes. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest.

Beste ideeën over kind verlies op pinterest engel. Beste ideeën over grappige citaten het weekend op. Mijn zoon mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Beste citaten huwelijk op pinterest. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Idioot is citaten pot van. Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. John dewey citaten pot van.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.