Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Mooie spreuken pinterest. Bol inspirerende business citaten merkloos. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Citaten over loslaten. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Gemaakt door sander van aken olaf langhorst en marijn. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn.

Citaten over eerlijkheid youtube. Beste citaten over familie op pinterest gelukkig. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Spreuken spirituele teksten. Grappige citaten over grappen. Solitude citaten over veranderen. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Solitude citaten over katten. Beste ideeën over grappige verpleegster citaten op. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)