Citaten over wijsheid youtube. Terroristen zaaien angst politici geven het water loesje. Fernand auwera democratie is iets waar politici over. Citaten belgische politici vrouwen vinden yves leterme. Citaten mijn gedichten. Citaten belgische politici vrouwen vinden yves leterme. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste citaten over familie op pinterest gelukkig. Citaten politiek rasul beste ideeën over werk op. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Citaten van politici beste over familie op. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Citaten over loslaten. Citaten appevent als je voor apps bent.

Quotes voor een positief zelfbeeld project. Solitude citaten over depressies. Hoeveel politici helpen in hun wijk de bejaarden met. Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Citaten belgische politici vrouwen vinden yves leterme. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Inspirerende business citaten. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Citaten over de huwelijksmaand gedichten en verhalen uit. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Uitspraken quotes en citaten over de oorlog plazilla. Citaten van politici beste over familie op. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Verspil geen tijd aan ruzie dichtgedachten.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.