Stripverhaal over het nederlandse slavernijverleden. Lu xun wikiquote. Citaten appevent als je voor apps bent. Spreuk balans is geen vaste staat van zijn maar ruimte. Spreuk het samenspel van donker en licht onthult…. Echte vriendschap sayings and quotes uitspraken en. Arabische muurstickers… mzine. Hình nền hoa nhỏ màu hồng mờ ảo đẹp mắt dễ thương. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Spreuk er bestaat geen verkeerde keuze. Quote vriendschap vergroot het geluk en vermindert. Uitspraak er is geen betere tijd om vandaag gezonder te. De mooiste quotes en citaten. Rascha peper wikipedia.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.