De belezen kater redevoeringen. Bekende nederlandse schrijvers informatie en boeken. Boeken over paaseiland tips reisverhalen geschiedenisboeken. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Beste afbeeldingen van boeken maya busje en doolhof. Joodse wijsheid veen bosch keuning belgië. Koos van zomeren boeken romans verhalen informatie. Boekenwinkels koopzondag openingstijden alles over. Quote ik heb het nog nooit gedaan dus denk dat. Dave eggers the circle ontknoping. Kees stip bi bli ografie. Beste ideeën over gedichten liefde op pinterest. Beste ideeën over cadeaus voor hem op pinterest. Marco polo rome reisgids alles over boeken en schrijvers.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.