Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Beste ideeën over woede citaten op pinterest woorden. I ve watched lifetime movie after and we. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Beste afbeeldingen van mooie teksten gedachten. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Beste ideeën over woede citaten op pinterest woorden. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes.

Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over woede op pinterest dylan thomas. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste ideeën over woede citaten op pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.