In beeld xl de oude vs nieuwe alice standaard. Alice in wonderland gouden boekjes. Piet van der pas geeft inleidingen alice in winterwonderland. Konijn uit alice in wonderland greet verkleedt. Video johnny depp talks mad hatter insanity in “alice. Custom made american fantasy adventure film alice in. De stadscentral park alice in wonderland van new york. Spreuken bijbeltekst van de dag dailyverses. De avonturen van alice in wonderland achter spiegel. Maak een vision board voor je doelen in digital ants. Wauw dit trouwfeest kreeg een magische disney touch. Beste ideeën over sombrerero loco op pinterest. Alice in wonderland gouden boekjes. Eurolac hartenvrouw. Alice in wonderland boek activiteiten karakters en citaten.

Lang leve alice zunneberg ros tekstproducties. Barbasart kunstenares. Wat als de heldinnen en slechteriken van disney designer. Beste ideeën over op disney gebaseerd pinterest. De theevisite uit quot alice in wonderland gemaakt door. Beste ideeën over mad hatter citaten op pinterest. Dagboek van een gematigd optimist citroen in wonderland. Marionettentheater in salzburg. Charbonnel et walker home. Alice in wonderland. De populairste ideeën over gehaakte pop patroon op. Sambal disney legt figuren een rookverbod op. Bol alice in wonderland ost score cd album. Mallemodemolen the aubergine coat. Beste ideeën over mad hatter citaten op pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.