Sambal disney legt figuren een rookverbod op. Disney collectie alice in wonderland. Tuin van lieve bloemen uit alice in wonderland de. Video johnny depp talks mad hatter insanity in “alice. Judith van helden. Alice in wonderland pinterest citaten mooie. Bol alice in wonderland games. Alice in wonderland. Afdrukbare alice in wonderland offerte poster. Kinderkostuum konijn uit alice in wonderland. Beste afbeeldingen van alice in wonderland. Koppen eraf yvonne t met zorg. Haas uit alice in wonderland barbasart. Alice in wonderland boek activiteiten karakters en citaten. Jqqvpeyzoiun ofs bc yqnpdg g.

Swarovski kat cheshire uit alice in wonderland catawiki. Mia wasikowska girlscene. Alice in wonderland fremerate. Swarovski kat cheshire uit alice in wonderland catawiki. Levenslessen die we geleerd hebben van de disney. Alice in wonderland filminfo film. Custom made american fantasy adventure film alice in. Beste ideeën over mad hatter citaten op pinterest. Beste ideeën over mad hatter citaten op pinterest. Digitale prints konijn uit alice in wonderland. Stof tot nadenken cheshire kat uit alice in wonderland. Alice in wonderland boek activiteiten karakters en citaten. Chicklit archieven wij testen het. Man met syndroom van alice in wonderland ziet icoontjes. Alice in wonderland floorrieder.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.