Wijsheden uit alice in wonderland die ouders dagelijks. Alice in wonderland boek activiteiten karakters en citaten. Jqqvpeyzoiun ofs bc yqnpdg g. Alice in wonderland pinterest citaten mooie. Chicklit archieven wij testen het. Swarovski kat cheshire uit alice in wonderland catawiki. Nieuws made by josje. Man met syndroom van alice in wonderland ziet icoontjes. Beste ideeën over mad hatter citaten op pinterest. Piet van der pas geeft inleidingen alice in winterwonderland. Alice in wonderland clip i d like to hat you youtube. Recht op je doel af in stappen nicole kroesen. Afdrukbare alice in wonderland offerte poster. Mia wasikowska girlscene. Alice in wonderland vraagt naar de weg nspires.

Alice in wonderland filminfo film. Koppen eraf yvonne t met zorg. Alice in wonderland fremerate. Bol alice in wonderland games. Pin by traci hedenberg schnepp on alice in wonderland. Sambal disney legt figuren een rookverbod op. Disney collectie alice in wonderland. Kinderkostuum konijn uit alice in wonderland. Pin van alice in wonderland op ☆· ¸¸ ·´¯`· ¤ ↜forest. Tim burton alice in wonderland red queen dress costume. Stof tot nadenken cheshire kat uit alice in wonderland. Levenslessen die we geleerd hebben van de disney. Video johnny depp talks mad hatter insanity in “alice. Mad hatter uit alice in wonderland greet verkleedt. Alice in wonderland liedje te laat disney be youtube.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.