Illusie de beste moppen. Gefeliciteerd met je verjaardag wensen en teksten. You gotta love carnaval fun pinterest spreuken. Jaar verjaardag deurposter a formaat cm. A beard man is real quotes posters. Beste ideeën over echte mannen citaten op pinterest. Zieer grappige plaatjes foto s. Best eerlijkheid images on pinterest citaten. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest echte. Grappige afbeeldingen verjaardag vrouw — cheque. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Gelukkige verjaardag verjaardagen pinterest happy. Zieer grappige plaatjes foto s. Alweer een jaar erbij gefeliciteerd.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.