Grappige citaten. Een vrouw met veel spreuken en citaten pinterest. Beste citaten op pinterest inspiratie motivatie en. Best dutch quotes on pinterest toon hermans wat is. Griepepidemie man vs vrouw vrouwenhumor pinterest. Beste ideeën over grappige verjaardagswensen op. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest. Mannen zijn als goeie koffie alleen de hele houden. Beste ideeën over grappige badkamer citaten op. Beste ideeën over glimlach citaten op pinterest. Achter elke woedende vrouw teksten pinterest. Isabelle dekker isabelledekker twitter. Beste ideeën over wijn grappen op pinterest. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest echte. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest.

Beste ideeën over grappige citaten vrouwen op. Beste echte mannen citaten op pinterest getrouwde. Beste ideeën over echte mannen citaten op pinterest. Ideeën over tegelwijsheden om te proberen teksten. Beste ideeën over echte mannen citaten op pinterest. Wijsheid en ervaring tegelwijsheid spreuken. Meer dan mannen citaten op pinterest echte. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Pin van margo martens op Ⓜ️ rumag darum pinterest. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest. Beste grappige koken citaten op pinterest voedsel. Mannen zijn een beetje rumag pinterest. Tegeltjeswijsheid een uniek presentje mannen. Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Beste ideeën over grappige mannen op pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.