Beste ideeën over chronische pijn op pinterest. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Spreuk niemand zei dat het makkelijk was. Images about teksten on pinterest tears in. Vragen die me het meest gesteld worden over lyme. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Chronisch ernstig ziek en studeren kan dat fontys. De citaat en mooie spreuken quotes citaten tattoo. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Chronisch ziek teksten cvs pinterest. Beste ideeën over positief blijven op pinterest. Chronisch ziek ziekte van bechterew pinterest leven. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest.

Beste ideeën over gebroken hart op pinterest citaten. Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Zwijgen over ziekte hillary desastreus de nieuwe realist. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Zeer leef je leven fz belbin. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.