Citate despre fotografie. Cele mai bune de idei despre poze cuplu pe. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate fotografie îngălbenită borcanul cu. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate fotograf borcanul cu. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate poza album de familie. Pin adăugat de nguyễn thiên băng hàn pe aethestetic purple. Citate fotograf borcanul cu. Citate despre fotografie. Citate fotografie îngălbenită borcanul cu.

Cristian shared a link. Citate fotograf borcanul cu. Citate despre fotografie. Citate despre viata de marian martinas. Citate despre fotografie. Citate fotografie îngălbenită borcanul cu. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: