Beste citaten dromen op pinterest droom durf. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Beste citaten dromen op pinterest droom durf. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Beste citaten dromen op pinterest droom durf. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Ga positief door het leven bekijk alles met een lach. Wijsheid durf te dromen hét zingevingsplatform met. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Beste ideeën over korte citaten op pinterest. Beste ideeën over droom citaten op pinterest.

Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Bekende dichtorganisaties creagedichten jouwweb. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Een levensstandaard voor positieve verbeteringen met ambitie. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Ver weg en dromen fijne kwaliteit zwarte muur vinyl. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Paul de wispelaere citaten aforismen citeert grote. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Leven met dankbaarheid dan zal ons vol wonderen zijn.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.