Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Beste ideeën over durf te dromen op pinterest. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Ver weg en dromen fijne kwaliteit zwarte muur vinyl. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Paul de wispelaere citaten aforismen citeert grote. Wijsheid durf te dromen hét zingevingsplatform met. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Een levensstandaard voor positieve verbeteringen met. Leven met dankbaarheid dan zal ons vol wonderen zijn. Beste citaten dromen op pinterest droom durf.

Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Leven toon hermans dichter pinterest. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Beste citaten dromen op pinterest droom durf. Stars insider dit is waar bekende nederlanders van dromen. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Beste ideeën over durf te dromen citaten op pinterest. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Bekende dichtorganisaties creagedichten jouwweb. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Bekende citaten steve jobs what can teach. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Bekende citaten over dankbaarheid beste ideeën.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.