Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Voor mijn prachtige zoon borden pinterest teksten. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Top leuke moederdag quotes. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Mijn zoon mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op.

Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over grappige plaatjes op pinterest. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest. Meer dan vader zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.