Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Top leuke moederdag quotes. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beste ideeën over grappige plaatjes op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter.

Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Voor mijn prachtige zoon borden pinterest teksten. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Meer dan vader zoon citaten op pinterest. Mijn zoon mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.