Geld is citaten pot van. Geld is citaten pot van. Extreem spreuken over geld zc belbin. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Pin van michelle mayer op thoughts in pinterest. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Geld is citaten pot van. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Spreukentegel wie een goede partner heeft is zonder. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten.

Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over dromer citaten op pinterest nacht. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Leonard lauder citaten aforismen citeert de grote. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Geld is citaten pot van.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.