Mooie plaatjes der liefde pinterest. Beste ideeën over grappige camping citaten op. Cover foto maker citaten post voor facebook en. Beste ideeën over dieet humor op pinterest grappige. Beste ideeën over glimlach citaten op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste ideeën over genieten van het leven citaten op. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Grappige bruiloft teksten bw belbin. Best images about mooie teksten on pinterest dating. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Mooie en inspirerende spreuken uitgezocht door wendy uit. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Pin citaten quotes spreuken facebook on pinterest.

Beste inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over zelf geluk citaten op pinterest. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Beste ideeën over afstudeer citaten op pinterest. Meer dan grappige minion op pinterest minions. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Voor meer prachtige teksten en citaten https. Beste tante citaten op pinterest. Pikante tegeltjes mooie spreuken. Genoeg leuke teksten voor instagram aa belbin. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Mijn kind citaten moeder pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste regenachtige dag citaten op pinterest bed. Citaten and facebook on pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]