Beste ideeën over songteksten op pinterest. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Citaten weergeven word sterren « teksten pinterest. Citaten weergeven pai beste ideeën over werk op. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Citaten weergeven google beste ideeën over mannen. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Citaten weergeven visual beste ideeën over moeder zoon op. Beste afbeeldingen van spreuken citaten en teksten. Citaten weergeven google beste ideeën over mannen. Citaten weergeven google beste ideeën over mannen. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest zoon. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over korte gedichten op pinterest cloud. Beste ideeën over citaten succes op pinterest.

Beste ideeën over kleinkinderen op pinterest. Beste ideeën over hard werken citaten op pinterest. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over slechte mensen citaten op pinterest. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Citaten weergeven word sterren « teksten pinterest. Citaten weergeven outlook beste ideeën over echte. Bronafbeelding weergeven citaten t tonen teksten en. Citaten weergeven excel gratis tips leeftijd. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.