Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Beste ideeën over teambuilding citaten op pinterest. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Ckv dada surrealisme abstract expressionisme en popart. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste afbeeldingen van toon citaten inspirerende. Beste ideeën over herdenken vader op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest.

Rumag pinterest teksten spreuken en citaten. Beste ideeën over vrolijke woorden op pinterest. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Gelukkig nieuwjaar quotes etc pinterest. Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest. Beste ideeën over licht citaten op pinterest. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige kerstkaarten op pinterest. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Latijnse woorden spreuken uitspraken citaten en.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.