Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Favoriete spreuken over eerlijkheid fi belbin. Favoriete spreuken over eerlijkheid fi belbin. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Citaten over eerlijkheid google zoeken eerlijk. Beste eerlijkheid citaten op pinterest de waarheid. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Bekende citaten over eerlijkheid beste ideeën. Leugens proverbs and poems spreuken en gedichten. Bekende citaten over eerlijkheid beste ideeën. We are one wijsheden. Bekende citaten over eerlijkheid beste ideeën. Citaten over wijsheid youtube. Spreuken over vertrouwen sh belbin. Vertrouwen en eerlijkheid citaten humor.

Beste teleurstelling citaten op pinterest hypocriet. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste eerlijkheid citaten op pinterest leugens. Beste afbeeldingen van nederlandse spreuken. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Citaten over eerlijkheid youtube. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Bol wijsheden voor een gelukkig leven. Beste eerlijkheid citaten op pinterest de waarheid. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)