Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. ‘hart boven hard in kortrijk quindo. Luister naar je hart spreuken pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Ware liefde is teksten pinterest en. Gedichten paula hagenaars mooie teksten pinterest. Beste ideeën over hard werken citaten op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Beste ideeën over doel citaten op pinterest. Beste ideeën over vreemdgaan citaten op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Eenvoud is een sleutel van wijsheid die vind je in. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot.

Uit je hard mooie teksten en uitspraken pinterest. Beste ideeën over lieve teksten op pinterest relatie. Meer dan droom citaat leven op pinterest. Ongeveinsde liefde is toevertrouwen zonder voorwaarden. Vluchtelingenwerk steunt hart boven hard. Sef quotes vriendschap google zoeken werk pinterest. Het gedicht meedogenloos over afscheid verdriet. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Hard hart. Meer dan hart citaten op pinterest over. Beste eenzaam citaten op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Verbroken vriendschap spreuken google zoeken citaten. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)