Batterij hoesjes kopen i myxlshop. Citaten en motivatie voor mannen dailybase een. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Kalaideng hoesje voor xiaomi mi i seoshop nl supertip. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur. Leren flip hoesje voor xiaomi mi i myxlshop supertip. Beste citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. De beste citaten voor uw scrapbook en wenskaarten boek. Leren flip hoesje voor xiaomi mi i myxlshop supertip. Citaten « appevent als je voor apps bent. Simkaart houder kopen i myxlshop. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Set hand getekende kleurrijke frames voor citaten vector.

Xiaomi powerbank kopen i myxlshop. Leren flip hoesje voor xiaomi mi i myxlshop supertip. Citaten over loslaten. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Batterij hoesjes kopen i myxlshop. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Lieve woorden voor vaderdag. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.