Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Belastingdienst loesje pinterest spreuken teksten. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Onderzoek doen een methodische aanpak ppt download. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Beste ideeën over krijt citaten op pinterest. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Misschien wel kan kloppen leuke teksten pinterest. Beschouwing de laatste tips ppt download. Quote van de week leren schrijven is denken. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven.

Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Essays schrijven opzet klein en groot ontwikkeling ppt. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe dag citaten op pinterest. Solitude citaten over schrijven. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Quote van de week tekstbureau ginneken. Quote van de week tekstbureau ginneken. Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.