Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Instagram post by bryce roberts quotes. Pin van aartje op handlettering pinterest letras. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Citaten schrijven free sukha dromen mag ook overdag words. Quote van de week tekstbureau ginneken. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op. Beste ideeën over schrijver citaten op pinterest. Citaten scribbr korea techniek no tememos a. Infographic woorden uit andere culturen words. Pin van elizabethe gustafson op quotes citat konst en. Voor de leerkracht school klassenmanagement pinterest. Les quotes verwerken in het persbericht zakelijk. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Sneeuw kunnen we eindelijk weer gedichten op de autoruiten.

Edgarallanpoe edgar allan poe pinterest. Gemaakt tijdens de workshop handletteren basis bij sterrig. не забудьте получить удовольствие handlettering. Pin van leny dam op erin hanson pinterest gedichte. Leven toon hermans dichter pinterest. Leuk om te schrijven handlettering pinterest. Ida gerhardt poëzie. Citaten met schrijven beste ideeën over auteur op. Citaten scribbr korea techniek no tememos a. Quote van de week schrijven voor geld tekstbureau. Beste ideeën over licht citaten op pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.