Ida gerhardt poëzie. Les quotes verwerken in het persbericht zakelijk. Citaten met schrijven beste ideeën over auteur op. Beste ideeën over licht citaten op pinterest. не забудьте получить удовольствие handlettering. Sneeuw kunnen we eindelijk weer gedichten op de autoruiten. Pin van elizabethe gustafson op quotes citat konst en. Leuk om te schrijven handlettering pinterest. Edgarallanpoe edgar allan poe pinterest. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Instagram post by bryce roberts quotes. Pin van leny dam op erin hanson pinterest gedichte. Beste ideeën over schrijver citaten op pinterest. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op.

Voor de leerkracht school klassenmanagement pinterest. Leven toon hermans dichter pinterest. Citaten scribbr korea techniek no tememos a. Quote van de week schrijven voor geld tekstbureau. Gemaakt tijdens de workshop handletteren basis bij sterrig. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Citaten scribbr korea techniek no tememos a. Citaten schrijven free sukha dromen mag ook overdag words. Quote van de week tekstbureau ginneken. Pin van aartje op handlettering pinterest letras. Infographic woorden uit andere culturen words.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.