Meer dan grappige mode citaten op pinterest. Beste ideeën over uil citaten alleen op pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Beste ideeën over citaat posters op pinterest. Leerzame quotes cultuurmarketing. Johann wolfgang von goethe origineel keine kunst ist s. Beste ideeën over breien citaten op pinterest. Home chalkboard portfolio pinterest teksten citaten. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste citaten op canvas pinterest ideeën. Beste ideeën over keuken citaten op pinterest. Collage de digitaces del arte abstracto stock. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur. Beste ideeën over krijtbord art keuken op pinterest. Best images about wijsheden positief op pinterest.

Beste ideeën over citaten op canvas pinterest. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur gezegden. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige slaap citaten op pinterest. Citaten op canvas pinterest ideeën. Te leven is een gunst weten hoe kunst. Beste afbeeldingen van path to enlightenment. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Beste ideeën over citaat posters op pinterest. Beste ideeën over eenhoorn kunst op pinterest. Beste ideeën over perspectief op pinterest denk. Kunst inzicht en autisme beeld coaching. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Pin van cindy pauwels op super leuke dingen om te tekenen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.