Loesje denkwerk pinterest zoeken google en. Loesje humor pinterest spreuken teksten en gedichten. Gastenboek davidenjudith. Leuke uitspraken van loesje it s me eline. Mijn lijstjes loesje. Loesje spreuken puur uit eten. Loesje echtgenoot hommes home we. Spreuken loesje vriendschap google zoeken words. Uitspraken van loesje google posters en spreuken. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Rake uitspraken van loesje over de puberteit tis hier. Het leven maakt de pap jij krenten loesje. Loesje margriet. Images about spreuken citaten loesje on pinterest. Best images about loesje en onderwijs on pinterest.

Images about citaten van loesje on pinterest tes. Vakantie avontuur spreuken loesje pinterest. Loesje verjaardag spreuken pinterest. Loesje mensenmens. Loesje google zoeken citaten pinterest. Loesje margriet. Pin spreuken over herfst citaten uitspraken gezegden on. Citaten loesje moda di amici maart google zoeken. Loesje wijsheden pinterest uitdagingen weer en herfst. Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Wijze uitspraken over reizen clarasandragina.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)