Uitspraken van loesje google posters en spreuken. Gastenboek davidenjudith. Loesje margriet. Wijze uitspraken over reizen clarasandragina. Citaten loesje moda di amici maart google zoeken. Spreuken loesje vriendschap google zoeken words. Mijn lijstjes loesje. Loesje echtgenoot hommes home we. Loesje humor pinterest spreuken teksten en gedichten. Loesje wijsheden pinterest uitdagingen weer en herfst. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Loesje verjaardag spreuken pinterest. Images about spreuken citaten loesje on pinterest. Leuke uitspraken van loesje it s me eline. Loesje mensenmens.

Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Pin spreuken over herfst citaten uitspraken gezegden on. Loesje denkwerk pinterest zoeken google en. Het leven maakt de pap jij krenten loesje. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Vakantie avontuur spreuken loesje pinterest. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Loesje spreuken puur uit eten. Loesje margriet. Rake uitspraken van loesje over de puberteit tis hier. Loesje google zoeken citaten pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee´┐Żn van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)