Romeo en julia in de app store. Romeo en julia william shakespeare boeken. Romeo en julia nationale opera ballet. Unieke theaterproductie voor en door kinderen romeo. Romeo en julia toneelgroep oostpool. Een romeo en julia door lonneke van leth theaterkrant. Verona de stad van romeo en julia travel on level. Schaubühne spielplan premieren repertoire. Romeo en julia schaliken. Romeo en julia toneelgroep oostpool. Romeo en julia dekunstbrigade. Romeo en julia nationale opera ballet. De officiële website van romeo julia in het theater. Ballet romeo julia impact entertainment. De officiële website van romeo julia in het theater.

Romeo en julia juf jannie leren met kinderen. Shakespeare s romeo julia gratis boeken downloaden in. Cutting edge hetpaleis romeo julia. Romeo en julia toneelgroep oostpool. De officiële website van romeo julia in het theater. Niels brandaan cotterink romeo en julia. Betiltatnák a tanárok rómeó és júliát középsuli. Romeo und julia an der treppe hans makart als kunstdruck. Italiaans koken met antoinette honingzoete rozentaart. Romeo en julia is méér dan kalverliefde nrc. Shakespeare s romeo en julia voor jongeren maxazine. De officiële website van romeo julia in het theater. De officiële website van romeo julia in het theater. Bezienswaardig­heden in verona jouw zonvakantie. Archeologen graven roemeense romeo en julia op.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.