Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Twintigduizend citaten door s w f margadant gebonden. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Voorlezen aan tijmen bert en bart de zoen van. Bol citaten van poeh en zijn vrienden a milne. Bol citaten aforismen cees buddingh. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Citaten boeken lachen quote van de week. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau.

Bol citaten van poeh en zijn vrienden a milne. Marten toonder boeken over. Bol inspirerende business citaten merkloos. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over bibliotheek citaten op pinterest. Beste ideeën over boek citaten op pinterest boeken. Beste ideeën over auteur citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen alleen op pinterest. Best citaten over boeken images on pinterest library. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.