Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Pin by lenny van der wegen on spreuken en citaten. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Mooie spreuken en citaten meer. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Beste afbeeldingen van spreuken citaten en teksten. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Spreuken en gezegden vaderdag grappige citaten vadertjesdag. Wijze spreuken gezegden en citaten maar zeker. Gedichten spreuken en citaten.

Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Citaten en wijze spreuken quotes wallpapers picture to pin. Je snelheid is niet belangrijk vooruit. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Direct marketing quotes quotesgram. Best images about spreuken voor verandering on. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Mooie spreuken en citaten muismatten zazzle. Wijsheid stop met vasthouden wat pijn doet reik uit.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.