Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Spreuken over het leven quotes of the day. Kabouter spreuken. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. Pin uitspraken quotes citaten en spreuken arend landman. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Dennis strooband strbnd quotes citaten spreuken. Meer dan afbeeldingen over spreuken geluk geven op. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Wijze spreuken quotes of the day. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Mezelf vinden spreuken pinterest spirituele citaten. Inspirerende spreuken over de natuur wijsheden.

Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Liefde spreuken citaten en wijsheden. Gedichten spreuken en citaten. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Latijnse woorden spreuken uitspraken citaten en. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische. Mooie spreuken en citaten meer. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Ingspire quote als je kijkt naar wat er altijd was…. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste afbeeldingen van spreuken citaten en teksten. Mooie spreuken en citaten muismatten zazzle. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Spreuken citaten en quotes over spel spelen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.