Wijze spreuken quotes of the day. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Meer dan afbeeldingen over spreuken geluk geven op. Leraren openen de deur maar je moet zelf naar binnen gaan. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Oordelen wijsheden spreuken. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Wil dit op mijn rouwkaart quotes t citaten teksten en. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaten en spreuken over reizen beste ideeën.

Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Mooie spreuken en citaten muismatten zazzle. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Citaten en wijze woorden uit de islam februari. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Spreuken geluk quotes of the day. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Mooie spreuken en citaten meer. Bol wijsheden voor een gelukkig leven. Marketing quotes reclame citaten adverteren spreuken. Mezelf vinden spreuken pinterest spirituele citaten. Inspirerende spreuken met muziek youtube. Mooie en inspirerende spreuken uitgezocht door wendy uit.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.