Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. De boekenkast van muis kinderboekenweek books. Best citaten over boeken images on pinterest magic. Chinese wijsheid boeken lezen ying travel. De mooiste boekenquotes blossom books. De leukste quotes over lezen happinessallaround. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste boek citaten op pinterest over lezen. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Leuke uitspraken van loesje it s me eline. Beste ideeën over boek citaten op pinterest boeken.

Beste ideeën over bibliotheek citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. A book day keeps stupidity away citaten mooie woorden. Schrijven leren door lezen masterclass lidewijde paris. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Citaten boeken lezen beste ideeën over op. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)