Samuël dagelijksebroodkruimels de bijbel. Kolossenzen bijbelteksten pinterest geloof. Boeddha wijsheden. Pin van kenneth lachitjaran op bless god christian. Beste teleurstelling citaten op pinterest hypocriet. Beste ideeën over geloof hebben citaten op pinterest. Plan voor de toekomst geloof pinterest. Geloof christelijke gedichten pinterest. Beste ideeën over grappige citaten stress op. Gebakjes geloof woorden pinterest. Beste ideeën over christelijk op pinterest. Best christelijke teksten images on pinterest. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Geloof in jezelf nederlandse teksten spreuken. Spreuk geloof in die ene reden waarom het wel kan.

Beste uil citaten op pinterest slapeloze nachten en. Mooie teksten google zoeken leuke pinterest. Geloof in jezelf proud bme quotes pinterest. Who holds tomorrow revisited christendom pinterest 信仰. Weer zo n mooie en waar wees jezelf geloof in. Accepteer laat los geloof gezegden en spreuken. Beste ideeën over vergeving citaten op pinterest. Efeziers dagelijksebroodkruimels christelijke. Solitude citaten over hoop en vertrouwen. Citaten over geloof aforismen citeert de grote. Doorgaan vera schrijft puur gedichten spreuken quotes. Geloof hoop en liefde christelijke teksten pinterest. Visje by eniewan pinterest geloof teksten en. Beste afbeeldingen over toffe teksten op pinterest. Geloof christelijke plaatjes pinterest.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)