Accepteer laat los geloof gezegden en spreuken. Jezus begrijpt je dagelijksebroodkruimels. Beste ideeën over gods liefde op pinterest. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Beste ideeën over christelijk op pinterest. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Citaten en wijze woorden uit de islam een leven leiden. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Pin van wie troost mij forum op troostende woorden. Beste ideeën over prijs god op pinterest. Beste afbeeldingen over toffe teksten op pinterest. Blokkeren rumag pinterest. Beste uil citaten op pinterest slapeloze nachten en. Beste afbeeldingen van bijbelse citaten. Geloof christelijke plaatjes pinterest.

Citaten over geloof aforismen citeert de grote. Geloof christelijke gedichten pinterest. Citaten over geloof aforismen citeert de grote. Geloof in jezelf is een heel krachtig gegeven als jij. Visje by eniewan pinterest geloof teksten en. Boeddha wijsheden. Beste teleurstelling citaten op pinterest hypocriet. Oordelen over ziekte paragnost eddie consulenten. Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit sterker. Theodore roosevelt ik geloof in het volksinitiatief en. Beste ideeën over vergeving citaten op pinterest. Gebakjes geloof woorden pinterest. Best christelijke teksten images on pinterest. Geloof in jezelf proud bme quotes pinterest. Beste ideeën over grappige citaten stress op.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)