Het portret van shakespeare met beroemde citaten en. Beste ideeën over literatuur citaten op pinterest. Aarde muziek and citaten on pinterest. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Inspirerend citaten shakespeare love vierkante magneet. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Beste ideeën over shakespeare liefde op pinterest. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Citaten over succes aforismen citeert de grote. Shakespeare quotes pinterest citaten. Inspirerend citaten shakespeare love vierkante magneet. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. To unpathed waters undreamed shores william shakespeare. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote.

William shakespeare wat is geduld waard dat niet wordt. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. The ignited books citaten shakespeare. Beste literatuur citaten op pinterest. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. William shakespeare citaten pot van. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Citaten over de lente door william shakespeare stock. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.