Beste moeder citaten op pinterest dochter en. Beste moeder citaten op pinterest dochter en. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest zoon. Beste afbeeldingen van de leukste quote grappige. Beste ideeën over voor de klas op pinterest. Huisregels leuke plaatjes pinterest. Best citaten innerlijke rust en persoonlijke groei. Beste ideeën over ouderschap citaten op pinterest. Pin van glundercompany op mooie inzichten voor ouders. Beste ideeën over ouderschap citaten op pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest zoon. Mooie spreuken pinterest.

Waarheid als een koe bij opvoeden is onsje voorbeeld. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest zoon. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest zoon. Mooie quote over opvoeden kinderen zijn niet lastig. Groot groeien doe je met diversen pinterest. Opvoedkracht nieuwegein. Opvoeden vraagt google zoeken teksten pinterest. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Pin jij mee over opvoeding post hier inspirerende. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest zoon. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Citaten over kinderen aforismen citeert de grote. Opvoeden spreuken pinterest tieners ouderschap en. Beste ideeën over moeder zoon op pinterest een.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.