Waarheid als een koe bij opvoeden is onsje voorbeeld. Opvoeden vraagt google zoeken teksten pinterest. Beste ideeën over moeder zoon op pinterest een. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest zoon. Opvoeden quote spreukjes humor herkenbaar ontaarde. Opvoeden zonder straffen for i have seen. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Opvoedkracht nieuwegein. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest zoon. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaten over kinderen aforismen citeert de grote. Beste afbeeldingen van de leukste quote grappige. Pin jij mee over opvoeding post hier inspirerende. Mooie quote over opvoeden kinderen zijn niet lastig.

Echte mama s zijn niet perfect en perfecte. Huisregels leuke plaatjes pinterest. Waarheid als een koe bij opvoeden is onsje voorbeeld. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Opvoeden spreuken pinterest tieners ouderschap en. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Hoe kinderen jou nadoen mooie inzichten voor ouders. Pin van elke couck op opvoeden pinterest citation en. Groot groeien doe je met diversen pinterest. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest zoon. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest zoon. Beste afbeeldingen van loesje en het onderwijs ware.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.