Positieve spreuken voor elke dag ht belbin. Quote vriendschap vergroot het geluk en vermindert. Afbeeldingsresultaat voor happinez spreuken geluk. Beste citaten over geluk op pinterest reizen mode. Deltas geluk inspirerende gedachten en citaten voor elke. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken. Citaten motivatie voor leven en geluk vandaag. Spreuk geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen. Geluk zit in kleine dingen wijsheid quotes nederlands. Mooie spreuk geluk is een seconde die eeuwigheid wil zijn. Beste afbeeldingen over spreuken op pinterest ga door. Quote geluk lentezoet. Geniet van de kleine dingen ze zijn het grote geluk als je. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Geluk klavertje gelukskaart examen sterkte kaarten.

Recept voor geluk spreuken mooie citaten en. Beste ideeën over geluk op pinterest citaten. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste afbeeldingen van mooie en lieve woorden. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Recept voor geluk spreukenkaarten kaartje go. Meer dan vriendelijkheid citaten op pinterest. Spreuken geluk quotes of the day. Geluk gedichten spreuken citaten etc pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste ideeën over zus citaten op pinterest zussen. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Citaten motivatie voor leven en geluk ochtend. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Geluk is voor iedereen niemand ontkomt aan tegenslagen in.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.