Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Citaten zomer basketball beste ideeën over strand. Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste afbeeldingen over nederlandse spreuken en. Beste ideeën over leraar citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Citaten over zomer beste ideeën strand op. Zomer in elke wei wachten duizenden uitgebloeide. Darum zomer seizoenen en weer quotes funny. Beste grappige tuin citaten op pinterest. Citaten zomer update beste ideeën over strand op. Citaten mijn gedichten. Citaten zomer basketball beste ideeën over strand.

Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Quote it. Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie. Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Citaten zomer basketball beste ideeën over strand. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Citaten over zomer beste ideeën strand op. Beste zomer strand citaten op pinterest. Citaten over zomer beste ideeën strand op. Citaten zomer basketball beste ideeën over strand.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.