Citaten en bibliografie een bronvermelding toevoegen. Link grammar wikipedia. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Citaten en bibliografie een bronvermelding toevoegen. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Wat je in hart bewaart raak nooit meer kwijt tekst. Loesje word pinterest spreuken teksten en citaten. Moeilijker dan je denkt quotes and words dutch. Quote het gaat beter met me citaten die ik leuk vind. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Citaten uitleg jepang over overprikkeling. Citaten en bibliografie een bronvermelding toevoegen. Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken.

Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken. Na regen komt zonneschijn mooie citaten quotes love. Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken. Chronische pijn en onzichtbaarziek spreuken voor het. Citaten de taalfluisteraar. Hoe ouder de man citaten pot van. Mocht ik anders worden mantelzorg gedichten dementie. Meer dan afgewezen citaten op pinterest. Citaten weergeven word sterren « teksten pinterest. Korte uitleg basis functies word nederland youtube. Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken. Ik word blij van kleine dingen jabbertje i love. Citaten uitleg word pinterest week suusjesworld spreuken.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.