Dromen citaten pinterest restaurant quotes poem and. Gratis cursus word citaten en bibliografie. Voor de instawall slaapkamer pinterest teksten. Teleurgesteld vera schrijft puur. Beste pijn citaten op pinterest love hurts. ριитєяєѕт кαтєяι¢αмρвєℓℓ ☼ words pinterest liefde. Citaten powerpoint presentaties maddy. Duizend dagen indië pagina. Afbeeldingsresultaat voor loesje vriendschap spreuken. Behoeft geen verdere uitleg nodig lbxxx jabbertje. Beste ideeën over motiverende woorden op pinterest. Niks moet niksen mag citaten pinterest wisdom. Loesje word pinterest spreuken teksten en citaten. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Veerleidgaf words pinterest citaten teksten en spreuken.

Wat je waard bent facebook bordvoorjekop citaten. Pin van ad smetsers op mijn juf pinterest. Bedankt om wie je bent citaten pinterest quotes. Pin van olaa m al taie op words pinterest citaten. Pin van kasidy scott op a few simple words pinterest. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. You re trying and i m the proudest friend ever word. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Aanmelden chauffeur bij. Leuke teksten citaten pinterest spreuken en. Liefleven zeg nee words pinterest teksten spreuken. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Echte vriendschap quotes pinterest chang e. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Lach en heb lief meer niet quotes citaten pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.