Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Tag huizenmarkt quote. Fernand auwera democratie is iets waar politici over. Beste democratie citaten op pinterest politiek en. Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Grappige citaten over grappen. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Georges braque citaten aforismen citeert de grote. Jan greshoff er bestaan twee soorten fascisme het tweede. Meer dan gezegden over het leven op pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Genoeg wijze spreuken over het leven ru belbin.

Quote van de week tekstbureau ginneken. Si eenheden. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Het beste over democratie onder druk de groene amsterdammer. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. De citaat en mooie spreuken quotes citaten tattoo. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Extreem spreuken over vrijheid nj belbin. Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.