Beste afbeeldingen over gedichten die je raken op pinterest. Vriendschap mareiki ॐ. Goede vrienden. Jij bent een vip voor mij vriendschap kaarten kaartje go. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur gezegden. Geheim en vertrouwen. Wijsheid goede vrienden laten je geen stomme dingen doen. Beste echte vriendschap citaten op pinterest. Arthur japin citaten aforismen citeert de grote. Dankbaar voor vriendschap google zoeken friends. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Best images about sef quotes on pinterest always.

Verdriet vriendschap pinterest teksten gedichten en. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Spreuk de beste therapie in wereld is een time out. Echte vriendschap citaten op pinterest. Meer dan echte vriendschap citaten op pinterest. Spreuk vriendschap een echte vriend loopt je nooit voor. Spreuken over vriendschap en vertrouwen sk. Valentijn spreuken met grappige mooie gezegden voor. Wijsheid liefde en vriendschap kom je niet op de beurs. Mooie spreuk over vriendshap. Stelling echte vriendschap bestaat niet womanistical. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Vriendschap de beste citaten quotes spreuken. Gedichten over vriendschap fw belbin.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.