Wijsheid aarzel niet iemand vandaag nog te vertellen dat. Onschuldig als de nacht stralen zon ruiken. Joppekoers je bent op de beste wordpress site ooit. Beste ideeën over echte vriendschap citaten op. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Sef quotes vriendschap google zoeken werk pinterest. Jij bent een vip voor mij vriendschap kaarten kaartje go. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Goede vrienden. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur gezegden. Zie het leven is als een treinreis sommige mensen. Mooie spreuk over vriendshap. Spreuk vriendschap is één ziel in twee lichamen hét. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt.

Quotes over vriendschap. Meer dan echte vriendschap citaten op pinterest. Spreuk vriendschap een echte vriend loopt je nooit voor. Afbeeldingsresultaat voor sef quotes vriendschap spreuken. Vriendschap all and nothing pinterest. Nederlandse spreuken liefde zoeymarinasara news. Beste afbeeldingen over gedichten die je raken op pinterest. Vriendschap de beste citaten quotes spreuken. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Best images about sef quotes on pinterest always. Gedichten over vriendschap fw belbin. Beste echte vriendschap citaten op pinterest. Echte vriendschap citaten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Spreuken over vriendschap en vertrouwen sk.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)