De mooiste spreuken over vriendschap hét. Onschuldig als de nacht stralen zon ruiken. Na een woedeaanval snel weer vrede met elkaar is echte. Beste teleurstelling citaten op pinterest hypocriet. Spreuk de beste therapie in wereld is een time out. Arthur japin citaten aforismen citeert de grote. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Beste liefde vriendschap citaten op pinterest. Wijsheid goede vrienden laten je geen stomme dingen doen. Vriendschap. Verdriet vriendschap pinterest teksten gedichten en. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Valentijn spreuken met grappige mooie gezegden voor. Quotes over vriendschap. Nederlandse spreuken liefde zoeymarinasara news.

Spreuk hou van degenen die jou houden ook al heb je. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Echte vriendschap citaten op pinterest. Inzicht mindfulness als je de moed vindt dwars door. Quotes over vriendschap. Beste ideeën over echte vriendschap citaten op. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren. Spreuken vriendschap liefde om te delen kies jouw. Mooie spreuken en citaten meer. Wijsheid liefde en vriendschap kom je niet op de beurs. Beste ideeën over korte citaten op pinterest. Citaten versjes plazilla. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Heleboel vriendschap plus citaten pagina. Vriendschap mareiki ॐ.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)