Keep fighting wisdom pinterest spreuken. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten alleen. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Zaaien oogsten gedichten pinterest teksten. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten op. Beste ideeën over kanker citaten op pinterest strijd. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Het moeilijkste in leven is vaak de innerlijke strijd. Beste ideeën over kanker citaten op pinterest strijd.

Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten op. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten op. Uitspraak sommige mensen lijken altijd boos en continue. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten alleen. Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten alleen. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste ideeën over kanker citaten op pinterest strijd. Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten op. Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten op. Beste ideeën over strijd citaten alleen op pinterest. Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten op. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.