Citaten filosofen kennis gedachten. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen voor. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Wijze woorden filosofie. Klassieke astrologie de geschiedenis van griekse en. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Burgerschap politiek en filosofie in de griekse stadstaat. Oude griekse filosofen stock afbeelding. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Oude griekse filosofen stock foto afbeelding bestaande. Oratie november. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Filosofie van godsbewijs. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in.

Citaten filosofen identiteit gedachten. Citaten filosofen kennis gedachten. De klassieke oudheid ontwikkeling van het. Filosofie van godsbewijs. Geloven en weten wetenschap ppt video online download. Oude griekse filosofen stock foto afbeelding bestaande. Citaten versjes plazilla. Griekse filosofen speld button zazzle. Oude griekse filosofen — stockfoto pavila. Tijd ‘time en ‘tense ppt download. Vergeten meesters de verborgen vrijheid van griekse.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.