Filosofie van godsbewijs. Oratie november. Prisma griekse citaten en gezegden boekenplatform. Filosofie van godsbewijs. Citaten vriendschap plazilla. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen voor. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Tijd ‘time en ‘tense ppt download. Oude griekse filosofen — stockfoto pavila. Oude griekse wetenschappers filosofen — stockfoto. Het ontstaan van de wereld en mens volgens grieken. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Geloven en weten wetenschap ppt video online download. Klassieke astrologie de geschiedenis van griekse en. Griekse filosofen koffie bekers zazzle.

Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Fotobehang griekse filosofen oudheid bright pixers. De grote griekse filosofen het abstracte schilder. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Griekse filosofen speld button zazzle. Oude griekse filosofen stock afbeelding. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Filosofie van godsbewijs. De klassieke oudheid ontwikkeling van het. Oude griekse filosofen stock foto afbeelding bestaande.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)