Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Best images about i love nederlandse quotes citaten. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten uit de bijbel teksten nbv cadeaus kameel. Egoïst citaten pot van. Catalogus. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. De nederlandse en vlaamse literatuur vanaf in. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Beste citaten uit het verleden op pinterest.

Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Beste literatuur citaten op pinterest. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Literatuur de morgen bibliotheek parels uit. Nederlandse citaten pot van. Meesterwerken uit de nederlandse literatuur maar dan. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Bhz net nieuws uit biddinghuizen bol. Boekwinkeltjes boeken zoeken theologie. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.