Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beroemde citaten over wintersport — stockvector. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest grappige. Er is altijd tijd genoeg om te laat komen loesje. Uitzonderlijk gedicht over tijd iy belbin. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Citaten over tijd aforismen citeert de grote. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd maken citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd heelt citaten op pinterest. Quote mindful leven tijd nemen voor jezelf is een keuze. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest.

Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor kerst nieuwjaarswensen. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten dankbaarheid op. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd heelt citaten op pinterest. Beste tijd citaten op pinterest tijdsopname. Beste loslaten citaten op pinterest laten gaan. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.